PARC INDUSTRIAL "TOP ITALIA"

TOP ITALIA INVESTIZIA S.R.L. înfiinţată în anul 2004, cu sediul în Timişoara, cu 16 Decembrie nr. 16.

Vinde si închiriază clădiri industriale "la cheie", de orice suprafaţă sau vinde parcele de teren pentru activităţi industriale, depozitare, logistică etc.

Zona se întinde pe o suprafaţă de peste 200.000 de metri pătrati, beneficiază de toate utilităţile (energie electrică, gaze, apă, etc.), şi este situată pe Drumul European E70, la aproximativ 10 km de centrul oraşului Timişoara, al doilea oraş ca dezvoltare industrială din România, cu legături foarte bune cu Europa de Vest (aeroporturi, cale ferată, autostrăzi, etc.).

Compania Top Italia Investizia s.r.l., oferă clienţilor săi tot sprijinul şi consultanţa necesare pentru înfiinţarea de noi societăţi in România, în scopul de a obţine toate avizele necesare pentru start-up.

Odată cu apariţia crizei economice care a afectat toată Europa de Vest, deschiderea unei activităţi sau relocare a producţiei pe teritoriul statului român permite o reducere considerabilă a costului forţei de muncă şi de servicii faţă de statele de origine, având în vedere că salariul mediu al unui lucrător în România este de aproximativ 200 de euro pe lună, iar contribuţiile sunt de cca. 40% din salariu, în timp ce impozitul pe profit este in cotă unică de 16%.Mai multe detalii